Co u nás najdete

Bistro Háječek

Dvě výdejní místa a na jednom gril a bar. Přijďte před filmem mnohem dříve užít si s přáteli letní atmosféru a chutnat něco dobrého. Nabídka Bistra Háječek

Posezení pod stromy

Připravili jsme pro vás třicet míst k sezení v západní části areálu Letního kina Háječek. Pod stromy vedle grilu a baru. Máme stolky pro dva i pro čtyři, ale jsme flexibilní vám případě volné kapacity uspořádat sezení na přání.

Na stojáka

Pokud si před filmem nechcete přímo sednout a jen byste rádi s přáteli popovídali u piva, máme pro vás několik stolečků na stání.

Lehátka před plátnem

Když přijdete jako jedni z prvních, můžete si sednout do tak zazvané nulté řady. Do ní jsme umístili šestnáct plážových lehátek s malými stolečky pro vaše občerstvení.

Můžete si přinést i vlastní lehátko, deku nebo skládací židličku.

Podsedáky a dárkové předměty

K zapůjčení za 20 Kč / ks pro vás máme pěnové podsedáky, aby se vám v hledišti lépe sedělo. Půjčíte si je hned za branou u našich uvaděčů, kde jim je po skončení představení také vrátíte.

V nabídce máme také několik reklamních předmětů, které vám mohou zpříjemnit váš večerní pobyt v Háječku nebo vás "ozdobit". Nabídka dárkových předmětů

Za půjčení podsedáků nebo nákup reklamních předmětů bohužel nelze platit platební kartou.

Fotostěna

Vy jste naše hvězdy. A správné filmové hvězdy musí mít samozřejmě fotografii před fotostěnou. Cvakněte si také jednu v záři reflektorů.

Píškoviště, houpací sítě

Myslíme i na ty nejmenší. Přijďte do kina se svými ratolestmi a dopřejte jim zábavu, zatímco vy si před filmem budete dávat něco dobrého k jídlu a pití.

Bezbariérovost

Letní kino Háječek není zcela bezbariérové. Pro vozíčkáře je dispozici plocha v první řadě hlediště, ke které se dostanou po téměř rovné ploše. Bohužel chybí zcela bezbariérové sociální zázemí.